De trainingen die u bij Hans Groeneboer kunt volgen zijn onder andere: management trainingen, directie trainingen, verbindingstrainingen, masterclasses, etc.

Trainingen in Contextueel Management

Contextueel management is een zeer effectieve manier om mensen in de kracht van samenwerking te zetten. Daarom zijn de contextueel management trainingen zeer effectief en ook kostenbesparend. Wij geloven in de lean management principes. Maar als je als organisatie werkelijk "lean" wilt gaan worden, moet je zorgen dat de "waste" uit de mensen gaat. In onze trainingen werken we aan bewustwording. Waarom doen mensen, wat ze niet willen doen en doen ze niet, wat ze wel willen doen? Hoe komt het dat iemand destructief is of hoe komt het dat het ene team zo in de strijd zit? Waarom erger ik mij altijd aan die ene collega in de directie of waarom zitten we uren te vergaderen en hebben we na de vergadering allemaal een gevoel van frustratie? Vele vragen die te maken hebben met de "waste" die in mensen kan zitten. Het zijn vragen waar we in onze trainingen antwoorden op geven. Antwoorden die helpen om tot verandering en verbinding te komen. We trainen teams, mensen individueel en we trainen samengestelde groepen uit organisaties. Naast deze trainingen hebben we supervisiegroepen waar mensen die contextueel leiding moeten geven gesteund en geholpen worden door elkaar en door een supervisor om contextueel leiding te kunnen geven. In de trainingen krijgen deelnemers inzichten in de contextueel management principes, maar worden ze ook geholpen door bewustwording van eigen invloed, leren ze meer in hun kracht te komen als natuurlijke leiders;wij werken veel met praktische voorbeelden en gebruiken films die veel laten zien van de context van mensen en hun gedrag.

Onze trainers

Al onze trainers zijn opgeleid in de contextuele wetenschap. Zij hebben een universitaire of academische opleiding gevolgd en zijn daarnaast getraind in onze eigen organisatie om het contextuele management te kunnen overdragen. Dit komt tot uiting in onze trainingen. Wij hebben daarnaast onze eigen coaches die ook contextueel zijn opgeleid. Zij kunnen managers tijdelijk ondersteunen in het ontwikkelen van hun contextuele vaardigheden. Dat staat centraal in onze coaching.